Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(916 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
leszek111 napisał:
mam skattekort i zezwolenie od policji na 5lat i to wszystko

Zezwolenie na 5 lat. Dlaczego nie wystąpiłeś jeszcze o stały nr personalny? Jezeli pracujesz 4 tyg. w Norwegii a 2 jestes w Polsce, to większosc czasu jestes jednak tu.
Mozesz sie dogadac po angielsku, norweski w urzedzie nie jest konieczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
leszek111 napisał:
pracuje w norwegii przez cztery tyg. a dwa spędzam w domu w polsce i tak już rok ale nadal niewiem co z moim ubezpieczeniem w domu(moja żona nie pracuje) Proszę o pomoc!
Leszek po 1 masz kontrak w pracy czy to jakies szemrane zatrudnienie????jezeli masz kontrakt musisz byc ubezpieczony wiec trzeba sie zapoznac z warunkami ubezpieczenia najpierw. jezeli nie obejmuje ono czlonkow rodziny napewno istnieje mozliwosc wykupienia rozszezenia takiego ubezpieczenia i napewno nie bedzie to kosztowac majatek.
Jezeli nie znasz zadnego jezyka do porozumienia sie tutaj to chyba fullcasco dobrze ci doradzil skorzystaj z jakiegos biura jak naprzyklad Ats ktora udziela sie tutaj na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
leszek gggg
(leszek111)
Wiking
kiedyś pracowałem w polskiej firmie w norwegii i gdy robiliśmy u pewnej babki b.duży dom ona zaproponowała mi abym się zatrudnił u niej i dokończył robote i tak już robie prawie rok i wszystkie problemy zaczynają wychodzić no i ten kłopot żeby się dogadać
niemam nr.tel do ATS nawet niewiem co to takiego ale i tak jestem ci bardzo wdzięczny za pomoc
może dasz mi ten nr?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
skontaktuja sie z toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
witam, podaje nr 622 10 984, kom. 930 84 855, e-mail ats.firma@yahoo.no, pozdrawiam Anna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
leszek gggg
(leszek111)
Wiking
dziękuje! a o wynikach na pewno powiadomie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów